Słownik zawiera ponad 250 kategorii tematycznych. Kliknij tutaj, aby poznać wszystkie pozostałe kategorie.
baranina - Hammelfleisch n befsztyk - Beefsteak n befsztyk tatarski - Tatarbeefsteak n boczek - Speck m boczek wędzony - Räucherspeck m cielęcina - Kalbfleisch n drób - Geflügel n dziczyzna - Wild n dziczyzna - Wildfleisch n gęsi smalec - Gänseschmalz n golonka - Eisbein n jagnięcina - Lammfleisch n kiełbasa - Wurst f kurczak - Hähnchen n łopatka - Schulter f mięso - Fleisch n mięso rosołowe - Suppenfleisch n mięso z królika - Kaninchenfleisch n ozór - Zunge f parówka - Würstchen n pasztet - Pastete f |
pasztetówka - Leberwurst f polędwica - Filet n polędwica (mięso) - Lende f polędwica (mięso) - Filet n polędwica (pieczeń) - Lendenbraten m przepiórka - Wachtel f rumsztyk - Rumpsteak n salami - Salami f salceson - Presskopf m sarnina - Rehfleisch n słonina - Speck m smalec - Schmalz n sznycel - Schnitzel n szynka - Schinken m szynka gotowana - Kochschinken m wątroba - Leber f wątrobianka - Leberwurst f wieprzowina - Schweinefleisch n wołowina - Rindfleisch n żeberka - Rippchen f |
Goethe-Zertifikat B2 - Sprechen: Alkoholverbot an öffentlichen Plätzen
Czytaj więcejCzęść ustna egzaminu Goethe-Zertifikat B2 składa się z dwóch części i trwa około 15 minut.
Czytaj więcejKażde z naszych starannie przygotowanych szkoleń językowych charakteryzuje indywidualne i kompleksowe podejście do kursantów, z którymi współpracujemy.
Czytaj więcej